O NAMA

Mi smo kompanija sa velikim idejama, i težimo da pratimo savremene tokove i da svoju delatnost menjamo i širimo u skladu sa ličnom vizijom, potrebama tržišta, kao i potrebama naših partnera. Misija nam je izvrsnost u lancu distribucije, od početne do krajnje tačke, u paketu sa savršenom kooperacijom sa našim saradnicima. Sebi postavljamo zadatak da na najbolji mogući način predstavimo proizvode iz portfolija na tržištu, a samim tim i da povećamo njihovu prodaju.

CANDY AND TOY

Mi spajamo bombone i zabavu u jedinstvena i originalna pakovanja. Sve to dolazi na profesionalan, ali i razigran način, praćeno najpopularnijim licencama, kao što su: Minions, Trolls, Paw Patrol, Cars, Disney Princess, Frozen, Barbie, Hello Kitty, Mickey and Minnie, Sponge Bob, Peppa Pig, Teenage Mutant Ninja Turtles, Justice League, Spider-Man, Angry Birds, Avengers, Transformers, Star Wars, Yo-Kai Watch, Dragons. Zakoračite u naš svet bombona i upoznajte bogati asortiman atraktivnih igračaka, koji pokriva „stalne“ i „sezonske“ prodajne mogućnosti.

TEHNIČKA ROBA

Prateći potrebe kupaca i tržišta, proširili smo svoju delatnost na distribuciju tehničke robe, zatim računara i računarske opreme. Ponosni smo na prodajni program koji je predstavljen širokom ponudom proizvoda.  Prema željenim specifikacijama biramo najbolje i najkvalitetnije za Vas, s ciljem da prepoznamo Vaše potrebe i očekivanja i da na adekvatan način odgovorimo na njih.