O NAMA

WGI je zvanični uvoznik i distributer “Candy and Toy“ Disney programa za Srbiju i Crnu Goru, sa sedištem u Beogradu.

Mi smo kompanija sa velikim idejama, i težimo da pratimo savremene tokove i da svoju delatnost menjamo i širimo u skladu sa ličnom vizijom, potrebama tržišta, kao i potrebama naših partnera.

Misija nam je izvrsnost u lancu distribucije, od početne do krajnje tačke, u paketu sa savršenom kooperacijom sa našim saradnicima. Sebi postavljamo zadatak da na najbolji mogući način predstavimo proizvode iz portfolija na tržištu, a samim tim i da povećamo njihovu prodaju.

Postupamo u skladu sa integritetom i na profesionalan i odgovoran način izvršavamo obaveze koje smo na sebe preuzeli. Vrednosti kojima se vodimo su usmerene na poštenje, na poverenje i poštovanje prema partnerima, kao i razvijanje timskog duha i pozitivnog okruženja. Trudimo se da u svakom trenutku budemo originalni i inovativni, da razmisljamo nekoliko koraka unapred, predviđamo sutrašnje trendove i preuzimamo inicijativu.

Uvozeći posebnu liniju zdravih bombona napravljenih isključivo od čistog voća, podižemo svest o zdravijim alternativama za našu decu.

U budućnosti ćemo nastaviti da promovišemo prave vrednosti i trudićemo se da budemo najbolji u onome što radimo.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju, u svakom trenutku nas možete kontaktirati ili posetiti na našoj adresi.